Wat een heksenleven - Katia Van Cauwenberghe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Schrijfster > Boeken
 

Boek

Wat een heksenleven

Op 21 april 2018 werd mijn vierde boek "Wat een heksenleven" voorgesteld in de bibliotheek Kris Lambert van de stad Oostende. Net zoals de derde boekvoorstelling werd het een compleet uitgewerkt evenement. Tovenaar Raymond en ikzelf als heks verzorgden een ludiek introtoneeltje en twee studentes van het Sint-Andreaslyceum brachten hun originele expressie met een kaartenlegster. Zanger-gitarist Lexy en pianist-trompetist-klanktechnicus Joery brachten live-muziek met songs zoals "Burn the witch" en "Wich whitch is which ?" en talrijke rocksongs tijdens de aansluitende receptie. De presentatie en het interview werd verzorgd door internationaal theater auteur Freek Neirynck. Schepen van Cultuur Bart Plasschaert mocht als eerste het boek uit een geheimzinnige doos halen en inwijden.

Hierbij vindt u enkele opnames :
•  Introtoneel
•  Burn the witch
•  Speech schepen van cultuur Bart Plasschaert
•  Toneeltje door twee secundaire schoolstudenten
•  Interview
•  Which witch is which

Het boek werd gepubliceerd via uitgeverij Het Punt uit Dendermonde, die ook op de Antwerpse Boekenbeurs vertegenwoordigd is.

"Wat een heksenleven" is gebaseerd op de paranormale ervaringen van reisvriendin Jocelyne Vantyghem, met wie ik reeds in een 15-tal landen buiten Europa rondzwierf. Talrijke vreemde indrukken en ervaringen verwerkte ik in een fictief verhaal en mixte ik met kritische beschouwingen over paranormale verschijningen. De hoofdpersonages Shakila en Nahasson reizen door enkele Aziatische en Afrikaanse landen, op zoek naar de geest van een overleden overgrootvader en antwoorden op hun talrijke vragen. Dit boek is gericht aan jonge mensen vanaf 13-14 jaar en volwassenen. Het is verkrijgbaar via de officiële verkooppunten, via de uitgeverij en via de auteur.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu